2017. március 27., hétfő
  • Olvassa minden nap az agrárium friss híreit az MmgOnline agrárhírportálon!         Fizessen elő a Magyar Mezőgazdaságra, Magyarország egyetlen mezőgazdasággal foglalkozó hetilapjára!         Ezen a héten PénzMag és Vetőmagvilág melléklet a Magyar Mezőgazdaság hetilapban!          Megjelent a Kistermelők Lapja 2017. márciusi száma!         Megjelent a Méhészet 2017. márciusi száma!         Megjelent a Borászati Füzetek 2017/1. száma!        Megjelent a Pegazus - a lovasok lapja 2017. márciusi száma         Megjelent a Kertbarát Magazin 2017/1-2. száma!       Fizessen elő Magyarország nagymúltú kertészeti szaklapjára, a Kertészet és Szőlészetre!

Lap bemutatása

A kertbarátok közkedvelt magazinja!
Kertbarát Magazin 2017 1-2

A magyar sajtótermékek piacán egyedülálló kiadvány a Kertbarát Magazin.
Az évenként 6 alkalommal megjelenő lapban bemutatják a híresemberek kertjeit, virágkötészeti tanácsokat adnak, valamint különleges vendéglátói tanácsokkaloszolgálnak.

A Kertbarát Magazin a kertészeti ipar termékeit vásárlók, a kert barátainak, műkedvelő kertészeknek, a fogyasztóknak szánt, kéthavonként megjelenő színes magazin.

Témái a növényszerető, természetkedvelő olvasókhoz szólnak, hazai és külföldi kerteket, növénygyűjteményeket, növényeket, a növényvilág különlegességeit mutatják be. Kertkultúrát közvetít és tanít, ismert és kevésbé ismert emberek kertjeibe kalauzol. Megmutatja a kertépítés különös feladatait, bevezet a virágkötészet kulisszatitkaiba, beszámol jelentősebb virágkötészeti rendezvényekről, hazai és külföldi, a nagyközönségnek szóló kertészeti eseményekről. A kerti termékek feldolgozásához, tartósításához a gasztronómiai rovat ad ötleteket, az időszerű kerti munkákat képes rovat sorolja föl.
A kiváló minőségű, eredeti fotókkal bőven illusztrált magazin igényes olvasni- és látnivalót kínál a hazai piacon egyedülálló szakmaisággal szerkesztett színes kiadványban.

Hírlevél

Ismerősnek jelölöm

Magyar Mezőgazdaság Kft. 1141 Budapest, Mirtusz u. 2. Tel.: +36 (1) 470-0411 Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294

Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2009. Minden jog fenntartva!